Gość LiLekS Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Witam. Jakiś czas zakupiłem premium, lecz w dzisiejszym dniu dano mi dostęp do admina i w tym o to momencie pokazuje mi , że nie mam uprawnień do grania na tej klasie. Prosiłbym o przywrócenie dostępu. KLASA:ZNIEWOLONY NICK:LiLekS Edytowane 21 Października 2014 przez LiLekS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 napisz do prosiaczka na PW lub na STEAM to CI doda, i nic nie stracisz ja już zmykam do pracy na nocke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 07 zgłoś się, ja już po Tobie muszę 3 osobie oddawac flagę... Przed 20 Ci ją dodam bo teraz nie mam jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśniony Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi