Extreme 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nick: Extreme Wiek: 18 Doświadczenie: Dosyć spore. (Ciągle się uczę ) Dlaczego ty: Chcę pomóc grafikom na serwerze, jestem osobą godną zaufania. Twoje prace[5]: 1. Minimum 60 napisanych postów na forum. Jest. 2. Co najmniej tydzień spędzony na forum. Jest. 3. Aktywny udział w dziale "Grafika". Jest. 4. Odpowiednie doświadczenie graficzne. Jest, ale ciągle rośnie. 5. Zobowiązywanie do wykonywania zleceń. Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ja jestem na Tak +dosyć ładne prace +miło sie z tb. rozmawia +i sie uczysz a wiec będziesz robić jeszcze lepsze prace (mam nadzieje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Washi 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Niestety jestem na nie. Why :- nie rozpisałeś się w podpunkcie "Dlaczego ty:- pracę nie są takie powalające wg mnie, w połowie użyłeś tylko napis, który do niczego nie pasuje i jest albo jaskrawy albo go nie widać- jedna praca jest tylko godna zaufania i masz ją w sygnaturze ale minus jeden, napis do niczego nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 jestem na nie .. porób wiecej prac , poćwicz , udzielaj sie w dziale "zlecenia" .. a moze cos bedzie z Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jestem na tak. Pomocny i miły z Ciebie człowiek ;d A poza tym ładne prace robisz. Dam Ci szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Byłbym na tak jakbyś miał lepsze prace, teraz jestem na nie, spróbuj za miesiąc ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jestem na nie, prace mnie nie przekonują. Ale i tak robisz lepsze ode mnie.A koledze wyżej banik się należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Bardzo słabe prace. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 A ja jestem na tak. Tylko popracuj nad napisami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Popracuj troszkę i złóż za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi