Extreme 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Nick: Extreme Wiek: 18 Doświadczenie: Dosyć spore. (Ciągle się uczę ) Dlaczego ty: Chcę pomóc grafikom na serwerze, jestem osobą godną zaufania. Twoje prace[5]: 1. Minimum 60 napisanych postów na forum. Jest. 2. Co najmniej tydzień spędzony na forum. Jest. 3. Aktywny udział w dziale "Grafika". Jest. 4. Odpowiednie doświadczenie graficzne. Jest, ale ciągle rośnie. 5. Zobowiązywanie do wykonywania zleceń. Oczywiście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDn3sS 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Ja jestem na Tak +dosyć ładne prace +miło sie z tb. rozmawia +i sie uczysz a wiec będziesz robić jeszcze lepsze prace (mam nadzieje ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Washi 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Niestety jestem na nie. Why :- nie rozpisałeś się w podpunkcie "Dlaczego ty:- pracę nie są takie powalające wg mnie, w połowie użyłeś tylko napis, który do niczego nie pasuje i jest albo jaskrawy albo go nie widać- jedna praca jest tylko godna zaufania i masz ją w sygnaturze ale minus jeden, napis do niczego nie pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 jestem na nie .. porób wiecej prac , poćwicz , udzielaj sie w dziale "zlecenia" .. a moze cos bedzie z Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna25 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Jestem na tak. Pomocny i miły z Ciebie człowiek ;d A poza tym ładne prace robisz. Dam Ci szansę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pads. 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Byłbym na tak jakbyś miał lepsze prace, teraz jestem na nie, spróbuj za miesiąc ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Jestem na nie, prace mnie nie przekonują. Ale i tak robisz lepsze ode mnie.A koledze wyżej banik się należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dav3 130 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Bardzo słabe prace. Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 A ja jestem na tak. Tylko popracuj nad napisami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,971 Posted January 8, 2013 Root Share Posted January 8, 2013 Popracuj troszkę i złóż za tydzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts