KozaK1 5 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Nick: WhiteRedWhiteGangOpis problemu: A więc tak mam steama od 2011 r wszystko było ok ładnie działał itp ale od jakiegoś tygodnia mam pewien problem. Do niedawna widziałem wszystkich graczy którzy wchodzili na serw na steamie a teraz nie widzę żadnego nie pokazuje mi, tylkko widzę te osoby które mam w znajomych. Wiecie o co chodzi ? i jak to naprawićScreenshoty:Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : pwInne: Edytowane 23 Października 2014 przez KozaK1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Moim zdaniem to nie wina Twojego steam'a. Też tak nie raz mam, to serwer nie za każdym razem pokazuje graczy. Na innych widzę normalnie wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapik 57 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 bo to zależy od rozdzielczości Twojego CS'a w ustawieniach. Jeśli chodzi Ci o to co ja myślę. Czyli na TAB w tabeli nie widzisz steam'owców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3ntor 50 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nie które z serwerów blokują widzialność avatarów steam oprócz twoich znajomych więc to nie musi być wcale problem z twoim kontem STEAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 wina leży po stronie platformy steam , mają zbyt obciążone serwery hostingowe i dlatego nie widzisz kto wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 do zamknięcia naprawiło się xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi