No.1 31 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Jest problem z wymianą perkuJedna osoba dostaje perk a druga zostaje z niczym zależy kto się wymienia Edytowane 25 Października 2014 przez No.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4shy 13 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Tego nie spotkałem, ale jest problem z wymianą 2 perku. Po prostu po wpisaniu /wymien2 wymienia się perk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Jest tak , gdy ktos wymienia sie w 1 rundzie na 2 perki. Chyba , ze wystepuja jakies bugi , ale to normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie występują bugi, tylko po prostu klasa może mieć ten perk akurat zablokowany. Sam nie miałem okazji się z tym jeszcze spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4shy 13 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie występują bugi, tylko po prostu klasa może mieć ten perk akurat zablokowany. Sam nie miałem okazji się z tym jeszcze spotkać. To spróbuj wymienić jakikolwiek perk na 2 i zobaczysz, że się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 O drugim perku to chyba każdy wie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4shy 13 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 O drugim perku to chyba każdy wie .. Chyba nie, bo co chwila ktos do mnie pisze "Wymien 2". Nie wiedziałeś, że na xxl myśliwy jest zbugowany(przynajmniej gdy gracze go kupują) i że magik nie może zmieniać klasyto może i o tym nie wiedziałeś, kto to wie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nie wiedziałem, sezon wcześniej były klasy XL osobno, nie razem. I po prostu zbugowana była flaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 10 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi