rudy112 0 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 1. Nick:Rudy2. Imię:Tomek3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8 na 105. Mikrofon(Tak/Nie)nie 6. Składka(Tak/Nie):tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Rudy/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem** Mam 189 cm 20 lat gdy bym miał admina to bym karał tych którzy nie przestrzegają regulaminów a także pomagać nowym na serwerze.I żeby każdy był kulturalny.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):nie nieposiadam za to posiadam skype karmazyn22110. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: serwerowi mogę poświęcić ok 5 6 godzin 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w dni robocze od godziny 16:00 do godziny 21:00 22:00 a w weekendy prawie cały dzień12. Staż w grze Counter Strike 1.6:około 5,5 roku13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak admina miałem już 4 razy 2 w counter strike source i w counter strike raz na własnym serwerze i raz na serwerze kolegi Na koniec rozumiem regulamin znam zasady serwera** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 NIE. Żartujesz sobie. -Nigdy cie nie widziałem na serwerze, a często gram. -Konto dla podania -W ogóle NIE przekonujesz mnie. Szkoda pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Jestem na NIE -konto dla podania -mało przegranych godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 4 godziny przegrane na serwerze i chcesz zostać adminem ?? konto dla podania masz skype gratulacje ! Jestem na NIE ! Takie podanie powinno zostać ukarane warnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie kojarzę Cie gościu w ogóle Zdecydowanie na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Zamknijcie ten temat bo to podanie to chyba dla jaj napisane -_- 4 godziny ????CO TO MA BYĆ ???Ja codziennie więcej siedzę. 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem** Mam 189 cm 20 lat gdy bym miał admina to bym karał tych którzy nie przestrzegają regulaminów a także pomagać nowym na serwerze.I żeby każdy był kulturalny. Co mnie obchodzi ile masz wzrostu ? 0 postów na forum oprócz podania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 j.w. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 hahaha....ni9e nie moge...bardzo duze nie. moze raz cie na serwie widzialem..konto dla podania...NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Em.. Codziennie jestem i ani razu cie nie widziałem ..Konto dla podania.Brak Wymagań.NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 sorki kolego bez obrazy wcale Cie nie znam !!! jestem na NIE - forum - serwer - podanie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 To są "jaja" czy mi się tylko wydaje? Kolega założył konto na forum , nawet nie grając na naszym ODD2 i myśli ,że zostanie on zatrudniony do zespołu administracyjnego - "hahah.. " - wpadam w śmiech , lecąc z krzesła obijając sobie jaja. Utrudniasz opiekunom pracę , powinien warn polecieć w 1kolejności "ZASTANÓW SIĘ KILKA RAZY ZANIM COŚ POWIESZ/NAPISZESZ! " - trzymajcie się tego ,bo na prawdę warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 idź bo jak cie kopne w du*e to ci gówno kręgosłup połamie śmiech........hahahahahahaNIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi