rapik 57 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Siemanko. Mam takie pytanie. Dlaczego w gildi nie można wpłacać expa przez graczy. Pisze, że ta opcja jest zablokowana. Czy może wyłączyliście to i jeśli tak to znaczy, że w jednej gildi może być max 10 graczy tak? //pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Tak, może byc 10 graczy. A co Ty byś chciał żeby na darmo był wpłacany tylko exp i kradziony innym? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapik 57 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie wiem po czym to stwierdziłeś. Zapytałem i uzyskałem odpowiedź i akurat pasuje mi to, żeby było 10 graczy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Zablokowałem ponieważ po co to ma byc skoro nic za to nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapik 57 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 slusznie. mozna zamknac bo juz wszystko wiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi