Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE]WaFen - tho...; w/e.

WaFen

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: WaFen
2. Imię: Jakub
3. Wiek: 20 lat
4. Znajomość Amxrednie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre.
5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak (nie używam z powodu grania na wersji CSportable, czekam na STEAM'a).
6. Składka(Tak/Nie): Bezproblemowo.
7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/WaFen/193.33.176.93:27015/
8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Doświadczenie, wysoka kultura, znajomość pisowni polskiej, bardzo duży czas online na forum (praktycznie non-stop) - to mnie określa. Poza tym praktycznie na każdej serwerwoni na której dłużej grałem miałem admina, po jakimś czasie moderatora (nie będę reklamował, lista na pw ale ogólnie jedne z większych serwerowni). Dodatkowo bardziej interesuje mnie dobro serweru niż własne (po prostu lubię adminować, sprawia mi to przyjemność większą aniżeli wbijanie levela).
9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Czekam na dojście mojego zakupu, wersja pudełkowana, czas dojścia ponoć 3tyg.
10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Serwer < forum, od zawsze. Myślę, że 1,5h dziennie, w weekendy mniej ale zwykle jestem za zawołanie (pw na forum/STEAM, SB na forum, że cziter biega i w miarę możliwości wchodzę na serwer).
11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Różnie, zależne od pracy. W weekendy bardzo rzadko ze względu na imprezy/kaca.
12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8lat z przerwami.
13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Bodajże na 5 sieciach serwerów.

** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)

Wymagania:

1. Ukończone 15 lat                                                                                              +
  2. Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze                                                     -
  3. Zachowanie kultury na serwerze                                                                          +
  4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum                                                       +
  5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) (posiadam jednego warna, napisałem do H@ sieci z pytaniem za co go dostałem, jestem w fazie oczekiwania na odpowiedź)                                                            0
  6. Posiadanie mikrofonu                                                                                          +
  7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna)          +

Oczywiście zdaje sobie sprawę, że moje szanse na admina są bliskie zeru przez krótki staż na serwerze ale chciałbym się dowiedzieć co jeszcze poprawić.

Greetings,

WaFen.

Sorry , ale nie :

- nigdy nie widzialem Cie na serwerze

- gt

- steam ( jak dojdzie bedzie + )

+ reszta spoko ;)

Proponowałbym , abyś złożył podanie za 2 tygodnie , jak już zapoznasz się z nami (adminami) , serwerem , graczami.

@No.1 Nie było mnie 1 dzien , ponieważ miałem bardzo ważne sprawy rodzinne do zalateienia. To chyba oczywiste , że admin ma też życie prywatne ;)

Edytowane przez Srubson
  • Like 1

Podanie bardzo fajnie napisane, wszystko jest dobrze tylko czas na serwerze jest bardzo mały, złóż podanie za 2-3 tyg. poznaj ludzi na serwerze, ogarnij co i jak. Nie znudzisz się serwerem przez ten czas to zapraszam ponownie.

@No.1 Fakt ostatnio nie byłem często na serwerze a dzisiaj byłem kiedy mogłem czyli chyba od 13, kiedy wróciłem do domu do 15-16 bo mój wujek ma dzisiaj imieniny a teraz nie moge grać bo od 3-4 dni mój ping przekracza 130 przez co po 20 sekundach mnie wywala, sam teraz na assaulcie byłes afk a mimo tego że moge siedziec max 30 sec dałem "typkowi" ssy :)

@ ^^ nie chciałem Cie obrazić czy coś za tego afka :P.

Edytowane przez Yoshino

Srubson nie chce ci nic mówić ale ty też nie masz steam'a i ostatnio też cię nie ma na serwie.

Shana to samo tyczy się cb ostatnio wgl was nie widuję dzisiaj byłeś na mapie de_westwood_big przez 5 sec

byłem afk bo byłem w sklepie :P

Edytowane przez No.1

Srubson nie chce ci nic mówić ale ty też nie masz steam'a i ostatnio też cię nie ma na serwie.

Shana to samo tyczy się cb ostatnio wgl was nie widuję dzisiaj byłeś na mapie de_westwood_big przez 5 sec

byłem afk bo byłem w sklepie :P

Nie sądze, Shana ma problemy z pingiem, dlatego nie gra :), zresztą ostatnio częściej wchodził niż na ww przez 5 sek.

Proponuję zapoznać się z wymaganiami, byś nie musiał pisać zbędnych podań.

Link.

Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna

Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze                                                     -

Potrzebujesz jeszcze 14 godzin (aktualnie masz 6).

Opiekun zdecyduje o zamknięciu podania.

Edytowane przez S}{aDoW

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało przyjęte.

Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności