MasakraDM 7 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) 1. Nick:Masakra2. Imię:Wiktor3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8-105. Mikrofon(Tak/Nie)tak6. Składka(Tak/Nie):tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Masakra/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Witam mam na imię Wiktor, mieszkam w Wójcinie, chodzę do 3 gimnazjum, lubię grac w piłkę nożną, jestem miły, sympatyczny, wesoły, kulturalny ale zdarzy mi się czasami wypowiedzieć wulgaryzmy jak każdemu.Chcę zostać adminem ponieważ jest dużo graczy którzy graja niezgodnie z regulaminem serwera często jestem na serwerze.Umiem także rozpoznać gracza który używa haxów. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Bardzo dużo 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze: od 15 do 22-23 Weekend od 10 do 22-23 oczywiście robię sobie krótkie przerwy 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak Edytowane 28 Października 2014 przez MasakraDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) predyspozycje są, na serwerze też jest bardzo często jestem na tak @Arioch powiedź mi a co ci daje steam ? hmmm nic tylko to że podajesz komuś innemu swoje STEAM ID . Na steam'ie też można mieć cheatyPozdrawiam <3 Edytowane 25 Października 2014 przez No.1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie masz 20h na serwie. Grasz w cs'a 5 lat i nie masz steam? Na nie. @No.1 kolor czerowony jest dla administracji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Sorry jestem na nie , przyczyny wyzej podane ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja jestem za okresem próbnym. amx ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 "Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna", Czemu nikt na to nie patrzy -,-, poza tym 20h to tylko takie symboliczne na wymagania, 30-40 to znaczy, ze ktos się stara moim zdaniem. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 jestem na tak jest -ogarniety -i widac go na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 "Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna", Czemu nikt na to nie patrzy -,-, poza tym 20h to tylko takie symboliczne na wymagania, 30-40 to znaczy, ze ktos się stara moim zdaniem. Jestem na Nie. This. Brak spełnienia wymagań. Dopracuj resztę i będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek* 0 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Spoko koleś, myślę że sobie poradzi. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4shy 13 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ostatnio zaczął być aktywy, więc na okres próbny jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Na nie. Nie spełnione wymagania. Uważam jak Arioch. Grasz 5 lat i nie masz steam? Coś czuję, że ściemniasz z tym stażem @KropkA12 widać go na forum tak samo jak Ciebie ... czyli wcale. Jak już argumentujesz to chociaż z głową. @No.1 uwierz mi, ze steam daje i adminów na ns nie znoszę bo nawet nie są tak łaskawi żeby wpisać w konsoli amx_ip i sprawdzić czy dany gracz ma steam. Może gracze na steamach 2k14 sobie cheatują ale uwierz mi, że gracze na steam 2k9 (np. ja) i starszymi np. 2k4 z dużą ilością godzin nie cheatują. Większość adminów na ns nie zbyt prawidłowo spełnia swoje wymagania choć może na serwerze tego typu steam nie będzie aż tak potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi