Skocz do zawartości

myszka

Daniel.!

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląd pride to nic, chyba że będziesz szpanił potem tą myszką :D 

Cioto, musisz zobaczyć i ja bym to kupował gdzieś w sklepie a nie w internecie, bo w sklepie byś sobie zobaczył. Chodzi o to jak trzymasz rękę na myszce, i żeby była odpowiednia. A tam na tych stronach tego nie pisze, ile ta myszka ma, więc.. wygląd, opis super, a potem zobaczysz jak ci sie źle nią gra:D Lepszy sklep lub, szukaj na innych stronkach a i zmierz dłoń :D I szukaj najlepiej myszy Microsoft, bo jak widze reszta robi wielgaśne myszki a tym sie nie da nic robić. 

W dniu 25.10.2014 o 21:42, ( ͡° ͜ʖ ͡°) napisał(a):

Co o tej myszce sądzicie? Ktoś ją ma?

http://www.ceneo.pl/16679409

Miałem, bardzo dobra ale mała. Bardzo dobry sensor optyczny (Razer zoobowiązuje). Polecam choć w tej cenie znajdziesz 100 lepszych myszek. Razer jest jak iPhone, płacisz za znaczek.

W dniu 26.10.2014 o 06:44, Pebble napisał(a):

Ta myszka powinna kosztować 50 zł.To zwyczajna myszka bez żadnych dodatkowych przyciskow.Jeżeli myszka do cs to polecam to ceneo.pl/15756434#tab=reviews

Z serii nie wiem ale wypowiem się. Dodatkowe przyciski na myszce? Z tego co wiem to tylko TaZ grał na 4-programowanych z przeładowaniem i innych pierdołach z całego PRO-worldu CS'a.

W dniu 26.10.2014 o 08:59, Siwy napisał(a):

Cioto, musisz zobaczyć i ja bym to kupował gdzieś w sklepie a nie w internecie, bo w sklepie byś sobie zobaczył. Chodzi o to jak trzymasz rękę na myszce, i żeby była odpowiednia. A tam na tych stronach tego nie pisze, ile ta myszka ma, więc.. wygląd, opis super, a potem zobaczysz jak ci sie źle nią gra:D Lepszy sklep lub, szukaj na innych stronkach a i zmierz dłoń :D I szukaj najlepiej myszy Microsoft, bo jak widze reszta robi wielgaśne myszki a tym sie nie da nic robić. 

Kolejny z serii nie wiem ale się wypowiem.

Microsoft wypuścił 3(!) myszki w tym przedziale cenowym który jest sens kupić. IE 3.0, IE 2.0 i jakaś zMODowana myszka IE 3.0. Reszta to crapy jak cały microsoft.

Powiedz ile chcesz wydać i jakie masz preferencje myszki (do jakich rodzai gier, ile dodatkowych przycisków, ciężar i wielkość) to nic coś znajdę.

W dniu 26.10.2014 o 08:59, Siwy napisał(a):

Trzymałem ją i wygodnie mi się ją trzyma ;)

W dniu 26.10.2014 o 12:34, WaFen napisał(a):

Miałem, bardzo dobra ale mała. Bardzo dobry sensor optyczny (Razer zoobowiązuje). Polecam choć w tej cenie znajdziesz 100 lepszych myszek. Razer jest jak iPhone, płacisz za znaczek.

Z serii nie wiem ale wypowiem się. Dodatkowe przyciski na myszce? Z tego co wiem to tylko TaZ grał na 4-programowanych z przeładowaniem i innych pierdołach z całego PRO-worldu CS'a.

Kolejny z serii nie wiem ale się wypowiem.

Microsoft wypuścił 3(!) myszki w tym przedziale cenowym który jest sens kupić. IE 3.0, IE 2.0 i jakaś zMODowana myszka IE 3.0. Reszta to crapy jak cały microsoft.

Powiedz ile chcesz wydać i jakie masz preferencje myszki (do jakich rodzai gier, ile dodatkowych przycisków, ciężar i wielkość) to nic coś znajdę.

Na myszkę do 150 max chcę wydać. Nie jestem jakimś PRO graczem. Tylko do cs'a. Na przyciskach mi nie zależy ale jak by był z jeden to spoko, a co do ciężaru to nie mam jakiś preferencji ;)

IE 3.0 by Microsoft. Najlepsza myszka jaka istnieje do tych 150zł (problem jest taki, że trudno dorwać). Allegro/Ebay/Amazon, najlepiej stąd kupić. Nie wygląda jakoś super, brak kolorków i innych duperel ale takiej optyki nie znajdziesz w tej cenie i wygody.

• Like 1

W dniu 26.10.2014 o 15:00, ( ͡° ͜ʖ ͡°) napisał(a):

Tak, to ta. Nie ma sprawy :)

• 2 tygodnie później...

Ooo jeśli chodzi o myszke to najlepiej wybierz tą:

http://allegro.pl/mysz-steelseries-sensei-raw-rubber-surface-pad-i4764230347.html

Sam ją mam super się gra polecam

+podkładka gratis :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności