pawel1971tychy 313 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Siemka mam taki temacik czasem robimy ssy przeroznym gracza kiedy leca ss-y gracz ma czas na odwocenie sie by uniknac bana czy jest mozliwosc taka aby gracz ktoremu wykonujemy screeny tego nie widzial?? jezeli jest taka opcja to dobrze bylo by to tak zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 wiesz co na pewno istnieje taki plugin przydał by się ale także tutaj są małe wątpliwości bo są już lagi i tak więc kolejne pluginy będą bardziej syfić serw. Ale przydało by się to tak jak i przenikanie na respie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Temat już był poruszany, ale w innym dziale. Edytowane 26 Października 2014 przez -*UsmiechnijSieJakSMILEY*- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Po prostu żeby nie było widać niczego, żadnego napisu "orientuj się" itd. Powinno to być usunięte, dziś miałem taki przypadek, że koleś na jednym ssie dał się złapać a na reszcie się odwrócił patrząc w takim kierunku, gdzie nie ma przeciwników. Co z nim zrobić? Nic, nie dasz przecież bana za ucieczkę czy za celowe uniknięcie ssów. Powinno to zniknąć, takie jest moje zdanie. Edytowane 26 Października 2014 przez ibrnvski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dzisiaj robiąc ssy gracz to widział, że mu robię specjalnie się odwrócił i dal się zabić. Udały się tylko 2 z 5 ssow. Lepiej by było gdyby gracze tego nie widzieli. Takie moje zdanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 O taaak tez jestem za tym pomysłem ponieważ staje sie to powoli wkur..... ale nie wiem czy nie obciąży to zbytnio serwa bo i tak juz jest zawalony kalem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold stalowa klata 0 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 W dniu 26.10.2014 o 03:52, -*UsmiechnijSieJakSMILEY*- napisał(a): Temat już był poruszany, ale w innym dziale. dostalem bana na dd2 zrob cos z tym witold stalowa klata nick ban n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 W dniu 29.10.2014 o 14:54, witold stalowa klata napisał(a): dostalem bana na dd2 zrob cos z tym witold stalowa klata nick ban n Nie ten dział. http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi