KaptuR 1 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) 1. Nick:KaptuR2. Imię:Bartosz wolę jak się mówi do mnie Bartek3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Z tym amx sprawa wygląda tak, że kiedyś byłem adminem na poke modzie ale to dawno było dlatego też muszę sobie przypomnieć wszystkie komendy ale to spokojnie dam radę 5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Jak doładuje telefon gdzieś za dzień7. Link do swojego GT**:Przypominam, że grałem wcześniej na innym nicku i się godziny zresetowały http://www.gametracker.com/player/KaptuR/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Witam nazywam się Bartosz mam 15 lat mieszkam w Radomiu, interesuje się piłką nożną.Myślę, że to ja powinienem zostać administratorem owego serwera, gdyż mam sporo czasu wolnego(nie chce tu znowu pisać, że miałem 2 operacje, bo zaraz będą teksty jakieś)dlatego mogę dosyć długo czasu siedzieć.Jestem już długo na tym serwerze wcześniej grałem na innym nicku tak to bym miał już z 50 godzin przegranych.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Tak, KaptuR nawet pod avatarem jest.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Mogę powiedzmy cały dzień lecz też mam lekcje ale w domu tak gdzieś 2/3 godziny dziennie - 2/3 godziny to jest tyle ile mam gdzieś godzin na dzień LEKCJI w domu.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Tego dokładnie nie mogę napisać, bo nie chce oszukać was ale tak jak pisałem wyżej różnie to bywa z lekcjami.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:Myślę, że jakoś od 4 klasy zacząłem grać.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Byłem parę lat temu. P.S Może ktoś pisać, że mnie nie widział na serwerze, ponieważ od przed wczoraj znowu zacząłem grać w cs.Każdy zasługuje na szansę.** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 26 Października 2014 przez KaptuR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Jestem na NIE. -słabe GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Jestem na NIE - słabe GT - piszesz że cały dzień potem 2-3 godziny dziennie a wgl to widziałem cię tylko parę razy - trochę mało na forum jesteś - i wiek 15 lat a minimum 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Cześć nie kojarze cię wcale : gt - wiek - forum - składka - jestem na nie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ehh... wiekowo na minus, słaba aktywność na forum, z serwera nie kojarzę Cie prawie w cale. Niestety na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 1. Nick:KaptuR 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Z tym amx sprawa wygląda tak, że kiedyś byłem adminem na poke modzie ale to dawno było dlatego też muszę sobie przypomnieć wszystkie komendy ale to spokojnie dam radę Nick ? Nie kojarzę.. a jeśli grałeś na innym to na jakim ? wiek - Znajomość amx 0/10 a nie masz nam mówić gdzie ile grałeś ... Na NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Na nie: -nie kojarzę cię -wiek -mało postów na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi