convers155 60 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 1. Nick: eeeee` / eeeee` no sound2. Imię: Damian3. Wiek: 18 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) : aktualnie nie6. Składka(Tak/Nie): tak (wykupiłem dzisiaj vipa, o ile to wpływa na coś) 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=eeeee%60&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam, mam na imię Damian, mam 18 lat i jestem mieszkańcem Warszawy. Myślę, że przyda się kolejny człowiek, który zapełni szeregi administracji serwera, a także taki, który potrafi rozpoznać czy ktoś sobie "pomaga".9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:17559126 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Różnie, przeważnie gram w godzinach popołudniowych/ wieczorowych.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: przeważnie 15-22 pomiędzy tymi godzinami, w zależności od dnia ( dni treningowe i nie treningowe ), w weekend oczywiście jestem pod większą dyspozycją czasową. 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 7 lat z dużymi przerwami.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 To wszystko wygląda na ok. Godziny, przyzwoity wiek, staż jako admin. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Wszystko OK, jedynie aktywność na forum wpływa negatywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 nie wiem jak tam papku to ocenia ale ja mysle ze adminow na dzienm dzisiajszy jest wystarczajaco...co do wymagan to spelniasz ale czy jest jeszccze jakies miejsce? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Podanie jest na TAK. Chociaż mamy dużo adminów i więcej nie potrzeba według mnie. +składka/AMX (byłeś adminem a tylko dobre?) +wiek +często gra (chociaż ostatnio mniej cię widzę) Kup tylko mikro Edytowane 27 Października 2014 przez -*UsmiechnijSieJakSMILEY*- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Podanie ok składka + amx + wiek+ mikro - nie wiem jak z miejscem , ale wymagania spełniasz jestem na tak Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 adminów nigdy nie zabraknie, im więcej tym lepiej ! jestem na Tak, spoko koleś jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jezeli potrzeba adminow to tez jestem na tak bo to ogarniety chlopak i spelnia wymagania. Ale fakt faktem jest nas duzo i nie wiem czy potrzeba jeszcze wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jest nas NA PRAWDĘ SPORO. Ostatnio doszło kilku adminów, ogarniętych i też się zastanawiam czy potrzeba więcej - za każdym razem jak wbiję na serwer ktoś jest z adminów - czyli jest tak jak być powinno, tak sądze Ale jeśli potrzeba jeszcze kogoś, jestem na TAK, bo chłopaczyna ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCiCuksa 8 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jestem na Tak. +amx +wiek +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Moje zdanie jest takie wszystko ok wiek, steam, skladka, amx ale jedno pytanie czy potrzeba wiecej adminow bo jest nas sporo.Jezeli potrzeba to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Fakt adminów jest dużoo. Za każdym razem jak wejdę na serwa to jakiś admin jest. Ale chłopak ogarnięty, zna amx, był admem. Jestem na tak Tylko kup micro i staraj się być na forum bardziej aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Jestem na TAK Nie łamie regulaminu, zachowuję kulturę, amx, składka i często na serwie. Minusem jest aktywność na forum, ale myślę, że to szybko odrobi powodzenia Teraz Miko będzie miał załamke, ale coż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi