amN 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Imię: KonradWiek: 16Staż na forum: Ok. 3 miesiąceDoświadczenie w moderowaniu: Duże , 2 razy J@ , 4 razy moderator oraz 3 razy Support unban oraz 3 własne siecie.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 3-4 godziny dziennie , lecz to zależy od dnia Dlaczego właśnie Ty: Jestem miły , kulturalny oraz znam się na moderowaniu. Rekrutacja ON , więc postanowiłem spróbować. Uważam że serwerownia potrzebuje kogoś takiego na tak odpowiedzialnym stanowisku - Kulturalnego , miłego oraz zabawnego. Jeżeli Paweł da mi szansę , nie zmarnuje jej i będę się starał z całych sił Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania , teraz już spełniam wszystkie wymagania Wymagania ! 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) Brak2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) Jest3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Jest 904. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) Jest , ponad 40.5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) Pewnie6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Jest7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) JestEDIT: Skrillex przed napisaniem podania byłem na forum z 3-4 tygodnie , a Pawłowi chodziło o godziny bo jak pisałem podanie to mialem ich ok. 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 ja jestem na tak .. mozna dac mu szanse , czesto bywa na forum , stara sie chłopak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skrillex Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Napisał Ci Paweł, żebyś trochę posiedział. Wróciłeś po dłuższej nieobecności :DMimo to jestem na TAK. Dasz sobie radę Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDn3sS 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 No niech będzie na TAK bo masz wiek i się nadajesz , chociaż podanie mnie nie przekonuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pads. 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Tak, dobrze napisane podanie i długi staż na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna25 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Jestem na tak. Duża aktywność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts