amN 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Imię: KonradWiek: 16Staż na forum: Ok. 3 miesiąceDoświadczenie w moderowaniu: Duże , 2 razy J@ , 4 razy moderator oraz 3 razy Support unban oraz 3 własne siecie.Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 3-4 godziny dziennie , lecz to zależy od dnia Dlaczego właśnie Ty: Jestem miły , kulturalny oraz znam się na moderowaniu. Rekrutacja ON , więc postanowiłem spróbować. Uważam że serwerownia potrzebuje kogoś takiego na tak odpowiedzialnym stanowisku - Kulturalnego , miłego oraz zabawnego. Jeżeli Paweł da mi szansę , nie zmarnuje jej i będę się starał z całych sił Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania , teraz już spełniam wszystkie wymagania Wymagania ! 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) Brak2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) Jest3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Jest 904. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) Jest , ponad 40.5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) Pewnie6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Jest7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) JestEDIT: Skrillex przed napisaniem podania byłem na forum z 3-4 tygodnie , a Pawłowi chodziło o godziny bo jak pisałem podanie to mialem ich ok. 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ja jestem na tak .. mozna dac mu szanse , czesto bywa na forum , stara sie chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Napisał Ci Paweł, żebyś trochę posiedział. Wróciłeś po dłuższej nieobecności :DMimo to jestem na TAK. Dasz sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 No niech będzie na TAK bo masz wiek i się nadajesz , chociaż podanie mnie nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Tak, dobrze napisane podanie i długi staż na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jestem na tak. Duża aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi