Masakracja 58 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Proszę o ocenę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Fajne, tyle że mało tego twojego skilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Skilla to pokaże w filmach na razie potrzebowałem intra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 podoba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 To nie Ty grałeś, nie? Intro fajne tylko tam muzyka według mnie trochę nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Intro super fajne ale muzyka nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Wg, mnie muzyka jest dobrze dobrana. Chodzi mi o odpowiednie dopasowanie do zmiany obrazu, chyba że macie jakieś sugestie co do zmiany muzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi