Izako 12 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 1.Twój Nick: Izako 2.Nick admina/gracza który zawinił: Nequ 3.Admin/Gracz : gracz 4.Data i godzina: 28 X 2014 około 13:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): chociażby lista demek z HLTV 6.Opis sytuacji: Admin Nequ przy około 10 osobach na serwerze rzuca voty na małe mapy. Proszę o ogarnięcie admina. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesarion 0 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 d2 2x2 czy jak to tam była mapa w sam raz na te 8-10 osób co grało i nikt nie narzekał ;] WIdocznie nie miałeś gdzie się schować zabójca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Czy ja jestem magikiem i wiem kiedy to się stało? Brak dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga rozpatrzona negatywnie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi