enigmatyczny 46 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Elo, elo Jest jakaś możliwość zareklamowania tego serwera na forach? Ostatnio coraz mniej osób gra na naszym kochanym DiabloModzie i trochę mnie to zmartwiło(tak wiem, szkoła,praca itp.) ,ale tak patrząc ogólnie to przydałoby się trochę osób na serwerze. Jeżeli nie ma reklamy serwera to ja ją z chęcią mógłbym zrobić Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 To nic w tych czasach nie daje. Nie długo wykupimy reklamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi