Ferrandis. 3 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) WItam. Chciałbym pinformować, że na klasie "Zniewolony" nie działa umiejętność, mianowicie "Okrzyk". Wciskam "V" i nie ma żadnej reakcji. Prosił bym o naprawienie tego bądz poinformowanie mnie o innej możliwości użycia mocy. Edytowane 28 Października 2014 przez Ferrandis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Nie nie działa, tylko masz rozwalony bind. unbind "klawisz" bind "+klawisz" np: unbind "v" bind "v" "+use<perk>"(nie wiem jak binduje się moce). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapik 57 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 po prostu łatwiej w grze wpisz /bind i potem wybierasz okrzyk i np. v wybierasz jako, że ma Ci ustawić tam ten bind 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferrandis. 3 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 No tak, można zbindować moc poprzez wpisanie /bind. Jestem tutaj nowy, nie mogłem tego wiedzieć Dziękuje za informacje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ferrandis, bindy musicie sami ustawiac. Gracze Non Steam mogą pod /bind Gracze Steam muszą sami bindowac poprzez konsole bind "klawisz" "okrzyk" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Wyjaśnionu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi