07 zglos sie 38 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witam. Chciałbym was wszystkich zapytać co sądzicie o wprowadzeniu nowego serwera BF 4 ? Oczywiście serwerem będę w pełni zajmował się ja plus karol jeżeli wyrazi zgodę i chęć to mi pomoże w paru rzeczach, serwer oczywiście będę ja opłacał .. czekam na wasze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) Wydaje mi się, że Karol się nie zgodzi. Była już mowa o nowym serwerze, gdyż zwolniło się miejsce na jego booście i to on ma zamiar stawiac jakiś serwer. Była ankieta i bodajże będzie to serwer 4 FUN. Poza tym zajmij się lepiej diablo, masz mało czasu na ten serwer, co mówic o kolejnym pod twoją opieką, przecież Ty pracujesz i w ogóle prawie nie masz czasu na diablo. Edytowane 29 Października 2014 przez prosiaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 pomoże w paru rzeczach Paru czy w większości? Jeżeli będą zainteresowani oraz znajdą się osoby, które będą się tym zajmować to czemu nie, choć nie wiem czy jest to rozwój w dobrą stronę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 decyzja należy do was ja większość rzeczy sam potrafie tak więc Karol bardzo przy nim by nie musiał pracować no to czekamy, przyjdzie to się wypowie i będzie po temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 29 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Była ankieta z modami, które może pojawią się na sieci. Tylko one, reszta mnie nie interesuje. Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi