ShaD 2 254 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Najlepsza akcja roku [Wymagania] - Minimum 10 godzin przegranych na serwerze FFA. - Brak aktywnych banów [informacje] Konkurs opiera się na pomyśle Hajdzika, ze stworzeniem filmu promującego serwer FFA CSC. Każdy gracz z serwera FFA jeżeli chce wziąć udział w konkursie "Najlepsza akcja roku" musi zagrać na naszym serwerze i 1) Nagrać własne demko 2) Pobrać demko z HLTV z według niego najlepszą akcją i dodać je do tego tematu, zgodnie z następującym wzorem: 1. Nick w grze. 2. Link http://www.zippyshare.com/ 3. Data i godzina utworzenia demka. 4. Czas w którym zaczyna i kończy się akcja, którą mam brać pod uwagę. Proszę o wrzucanie spakowanego demka w archiwum na stronę zippyshare.com Demko ma być podpisane w następujący sposób: Konkurs_Nick* *Twój nick. Nie rozpatruję demek wrzuconych przez innych użytkowników. Każdy użytkownik może dostarczyć maksymalnie dwa demka. Nie przyjmuję akcji trwających powyżej czasu rundy: 2:00. Demka będą oceniane przeze mnie lub przez zwołaną przeze mnie drużynę. [Termin] Demka muszą być nagrane 1.11. - 19.12. i taki też jest termin dostarczenia ich na forum. [Nagroda] Nagrodą wygrania tego konkursu będzie umieszczenie Twojego demka wśród innych demek administratorów w filmie zmontowanym przez Hajdzika, który wstępnie pojawi się na YT w styczniu. Zakaz wypowiadania się w temacie nie posiadając demka i niezastosowania się do wzoru. Każdy użytkownik może napisać wyłącznie jeden post. Wszelkie pytania proszę kierować do Mnie lub do Hajdzika. Pozdrawiam. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan B. 27 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) 1. Nick w grze. Pan B. 2. Link POV: http://www43.zippyshare.com/v/866481/file.html HLTV: http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1411011508-de_tuscan-1414850880-1414851900.zip 3. Data i godzina utworzenia demka. 1.11.2014 ~15:15 4. Czas w którym zaczyna i kończy się akcja, którą mam brać pod uwagę. Na demie POV od 5 minuty do końca rundy (do wybuchu paki). Edytowane 1 Listopada 2014 przez Pan B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Odświeżam! @Down To trzeba było już dać ten link i go rozpisać.. Nie wiesz jaki masz nick w grze? Edytowane 3 Grudnia 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0n3 29 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 mg dac link do hltv z minuta akcji? ale tylko to ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Hajdzik zrezygnował montażu. Przepraszam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi