Lewy 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie , robiłem kiedyś temat "Świat upadł na głowę." Otóż wszedłem na jedną stronę do randkowania i mnie zamurowało , dziewczyny i chłopcy poszukiwali miłości w wieku 13-14 lat... Zrobiłem testy i jednak to prawda..." Projekt Dari@ jest to rozmowa na gadu gadu z pewną dziewczyną o imieniu daria , która poszukuje chłopaka w wieku 13 lat. Rozmowa brzmiała następująco , na końcu troszkę może dla niej szokująca ) KLIKNIJ NA SCREENA ABY GO POWIĘKSZYĆ Ssy z rozmowy: Czy ktoś się tego nie spodziewał ?! Czy nasza bohaterka wzieła sobie do serca co jej powiedziałem ? To wie tylko ona. Dziekuje za poświęcony czas ! Projekt zrobiony w dniach 4 - 5 stycznia 2013 roku przez użytkownika Lewy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 mogla byc lepsza fabuła ale dobrze jej napisałes ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dobry pomysl , tepic takich naiwnych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dobrze, że nie pisała lubie ostrą jazde czy coś w tym stylu.Z tego co piszę to wygląda na ogarniętą, ale nie zdaje sobiesprawy z niebezpieczeństwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 No Lewy słabo coś.. ja bym ją troszeczkę nadkręciła, a potem bym miała polew, jak to bardzo rozpacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dobrze zrobiłeś, powinna uważać w internecie z tak zwaną miłością. Rozumiem zakochać się w kimś w realnym życiu no, ale przez internet. Przerażające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie miałem pomysłu już na ciągnięcie tej rozmowy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 To jest świetne, kolego stawiam ci pifko, bo to jest całkiem dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 sn0wy`, a Ty niedobra Ty. Ale Lewy ma racje , jak chce się znalezc prawdziwą miłośc to tylko w realu , bo teraz dużo pedofili grasuje po internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmaN 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Lewy podrywacz pewnie teraz tak napisał nam wysłał rozmowę że się kończy na "debil" a ciąg dalszy to " ej przepraszam to był żart umówimy się " XDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 EmaN, Wyjawiłeś mój sekret ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuck Yeah ! 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Dobre, ale ją zrobiłeś. ;d Aż brakło jej słów na samym końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Nie ogarniam ludzi którzy szukają miłości przez internet. Widać koleżanka Daria nie zdaje sobie sprawy z tego że może rozmawiać z nią jakiś pedofil. Może się otrząśnie bo źle się to może dla niej skończyć Stawiam ci piwko :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi