Lewy 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie , robiłem kiedyś temat "Świat upadł na głowę." Otóż wszedłem na jedną stronę do randkowania i mnie zamurowało , dziewczyny i chłopcy poszukiwali miłości w wieku 13-14 lat... Zrobiłem testy i jednak to prawda..." Projekt Dari@ jest to rozmowa na gadu gadu z pewną dziewczyną o imieniu daria , która poszukuje chłopaka w wieku 13 lat. Rozmowa brzmiała następująco , na końcu troszkę może dla niej szokująca ) KLIKNIJ NA SCREENA ABY GO POWIĘKSZYĆ Ssy z rozmowy: Czy ktoś się tego nie spodziewał ?! Czy nasza bohaterka wzieła sobie do serca co jej powiedziałem ? To wie tylko ona. Dziekuje za poświęcony czas ! Projekt zrobiony w dniach 4 - 5 stycznia 2013 roku przez użytkownika Lewy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 mogla byc lepsza fabuła ale dobrze jej napisałes ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Dobry pomysl , tepic takich naiwnych ludzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Dobrze, że nie pisała lubie ostrą jazde czy coś w tym stylu.Z tego co piszę to wygląda na ogarniętą, ale nie zdaje sobiesprawy z niebezpieczeństwa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 No Lewy słabo coś.. ja bym ją troszeczkę nadkręciła, a potem bym miała polew, jak to bardzo rozpacza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna25 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Dobrze zrobiłeś, powinna uważać w internecie z tak zwaną miłością. Rozumiem zakochać się w kimś w realnym życiu no, ale przez internet. Przerażające. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewy 0 Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 Nie miałem pomysłu już na ciągnięcie tej rozmowy ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pads. 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 To jest świetne, kolego stawiam ci pifko, bo to jest całkiem dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 sn0wy`, a Ty niedobra Ty. Ale Lewy ma racje , jak chce się znalezc prawdziwą miłośc to tylko w realu , bo teraz dużo pedofili grasuje po internecie Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmaN 0 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Lewy podrywacz pewnie teraz tak napisał nam wysłał rozmowę że się kończy na "debil" a ciąg dalszy to " ej przepraszam to był żart umówimy się " XDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewy 0 Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 EmaN, Wyjawiłeś mój sekret ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuck Yeah ! 0 Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Dobre, ale ją zrobiłeś. ;d Aż brakło jej słów na samym końcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja_tesz 0 Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Nie ogarniam ludzi którzy szukają miłości przez internet. Widać koleżanka Daria nie zdaje sobie sprawy z tego że może rozmawiać z nią jakiś pedofil. Może się otrząśnie bo źle się to może dla niej skończyć Stawiam ci piwko :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts