Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Witajcie. Przygotowaliśmy dla Was wyjątkowy event ! Halloweenowy klimat zawita u nas na serwerze !Więc tak, 31 października o godzinie 15:00 zostanie włączony drop Jeśli kogoś zabijamy mamy 1/4 szans ( 25 % ) na to, że wydropi nam dynia. Jeśli wyleci, to musicie na nią wbiec i kucnąc. Nagrody sami odkryjecie jutro. Od dziś zawita Halloweenowy klimat na serwerze, wgram nowe TXT ( Pory Dnia ) Nowy wygląd granatów Nowy wygląd C4 Nowy model głowy I wiele wiele więcej. Pozdrawiam, Zapraszamy. Edytowane 30 Października 2014 przez prosiaczek. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 czy jak wypadnie mi z kogoś ta dynia to ktoś inny będzie mógł ją zabrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LiLekS Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Tak dawno mnie nie było na serwerze, ale widzę że dużo jest nowych konkursów eventów i graczy, to jest plus że starzy gracze zaczną znowu gra Bardzo dobry pomysł z tym EVENTEM, ale chciałbym się zapytac z innej beczki co z Lato? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapik 57 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 no no to jutro gram caly dzien i wolne z pracy biore xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Gepart Lato sie teraz zwie prosiaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) czy jak wypadnie mi z kogoś ta dynia to ktoś inny będzie mógł ją zabrać? Nie wiem jak to jest bo to -_- robił, ale prawdopodobnie będą mogli Ci ją zabrac więc trzeba się spieszyc. Tak dawno mnie nie było na serwerze, ale widzę że dużo jest nowych konkursów eventów i graczy, to jest plus że starzy gracze zaczną znowu gra Bardzo dobry pomysł z tym EVENTEM, ale chciałbym się zapytac z innej beczki co z Lato? Lato zmienił ksywę na "prosiaczek." to ja xD P.S: Dzisiaj ruszyła reklama serwera - powinno byc więcej graczy Edytowane 30 Października 2014 przez prosiaczek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Event może zostac włączony troszkę później, ale na pewno przed 16:00 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Prosiaczek ty masz tak zajebiste pomysly xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 31 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Silnik wgrany. Od razu mówię, że nie było w stanie tego przetestować, więc proszę od razu zgłaszać problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 EVENT został włączony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Event zostanie wyłączony dziś ( niedziela ) o godzinie 20:00 Pozdrawiam. Edytowane 1 Listopada 2014 przez prosiaczek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Event zakończony. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi