enigmatyczny 46 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Elo, Zauważyłem ,że co jakiś czas losowa osoba ,która wejdzie dostaje darmowego VIPA do momentu wyjścia z gry. Głównie ten BUG zauważam na mapie de_train i sam wchodząc do gry na tej mapie dostałem tego vip'a. Zgłaszam to bo nie wiem czy to jest bug. ~`Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 To nie jest BUG. Nie wiem dlaczego, ale czasami przypadkowi gracze dostają przedrostek przed nickiem, ale on nic nie daje. Po prostu mają sam przedrostek i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Wyjaśniony Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi