leilo 112 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Imię:Maciej Wiek:20 Kontakt: GG 25493315/pw/ts/steam Twój nick na TS3:Leilo <(^.^)> Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Szczerze ? tak po prostu, często ktoś wbija na kanał, zakłóca rozmowę z innymi użytkownikami/ wyzywa... ktoś siedzi*niezarejestrowany i nic z tym nie mogę zrobić Kontakt z administracją: (w skali 1-10):6-10 Ile czasu spędzasz na TS3:nie mam pojęcia, ale bardzo dużo można powiedzieć, że jak gram to i jestem na ts Czy posiadasz admina na innym TS3?:Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):9, miałem swojego lecz to było dawno ;p Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:Duże Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):tak Proszę o szczere wypowiedzi wszystkich osób, które są zainteresowane tym Kubuś moje Ty kochanie <33333 I to jak bardzo słodziusio <333 Ja to chyba bez Ciebie nie mogę żyć *** Też Cię kochaaaam mój misiu !!!! <3 @@Shanell muaahhhh :DD Edytowane 4 Listopada 2014 przez leilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) hehehe za twarz z góry powinieneś nie dostać Admina i nawet z bf2 wylecieć a tak na poważnie, to jestem za, spokojny chłop, ogarnięty, wie co to spokój i ogarnia sytuacje. Dobrze się spisuje jako Admin na serwerze a jak gadamy na ts'ie to nie pyskuje tylko wysłucha czyjegoś zdania i potem swoje mówi, więc jestem na tak @ Leilo: o jej jaki słodki <3 <3 ;* @@ Leilo: no weź, nie bądź taki skromny! ^.^ <3 <3 @@@ Leilo: ale Ty słodki kochanie jesteś <3 Edytowane 31 Października 2014 przez kubaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Pedzio nie dostanie admina ;x, niby jest 6 adminów ale nie widać ich , na ts tylko ja i papku jesteśmy codziennie po parę godzin a reszty nie widać ;x. Można mu dać szanse, skoro adminów wszystkich nie widać często:) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Bywa i tak ;d Jestem na tak często Cię widuje, aktywność, wiek. Ogarnie Edytowane 1 Listopada 2014 przez PaPkU 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki Bot 6 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Na tak często bywasz aktywny ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak najbardziej na TAK. Często Cię widuję, jeżeli spisuje się w roli admina na serwerze to ts'a morda też ogarnie, zwłaszcza, że miał już swojego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Pewnie, że tak. Bardzo często widywany, uptime na zdecydowany +. I do tego ogarniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 6 adminów na ts'ie... widze tylko 3 max reszty nie widać, jestem na Tak, aktywność, wiek, doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Na mnie proszę nie zrzucać bo codziennie jestem, ale to was nie ma ! Co do podania.... hmmmmm uważam, że powinni wyrzucić tych adminów których nie ma, albo jakoś coś zmienić, ale co do podania jestem na tak, bo leilo to taki fajny chodzący dziubek . ;DD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Jestem na Tak Siedzi kiedy ja jestem a tym samym widzę go często. Nie jest człowiekiem który szuka spiny. Miły, pomocny i co tu więcej chcieć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi