leilo 112 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Imię:Maciej Wiek:20 Kontakt: GG 25493315/pw/ts/steam Twój nick na TS3:Leilo <(^.^)> Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Szczerze ? tak po prostu, często ktoś wbija na kanał, zakłóca rozmowę z innymi użytkownikami/ wyzywa... ktoś siedzi*niezarejestrowany i nic z tym nie mogę zrobić Kontakt z administracją: (w skali 1-10):6-10 Ile czasu spędzasz na TS3:nie mam pojęcia, ale bardzo dużo można powiedzieć, że jak gram to i jestem na ts Czy posiadasz admina na innym TS3?:Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):9, miałem swojego lecz to było dawno ;p Jakie posiadasz doświadczenie z TS3:Duże Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):tak Proszę o szczere wypowiedzi wszystkich osób, które są zainteresowane tym Kubuś moje Ty kochanie <33333 I to jak bardzo słodziusio <333 Ja to chyba bez Ciebie nie mogę żyć *** Też Cię kochaaaam mój misiu !!!! <3 @@Shanell muaahhhh :DD Edytowane 4 Listopada 2014 przez leilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) hehehe za twarz z góry powinieneś nie dostać Admina i nawet z bf2 wylecieć a tak na poważnie, to jestem za, spokojny chłop, ogarnięty, wie co to spokój i ogarnia sytuacje. Dobrze się spisuje jako Admin na serwerze a jak gadamy na ts'ie to nie pyskuje tylko wysłucha czyjegoś zdania i potem swoje mówi, więc jestem na tak @ Leilo: o jej jaki słodki <3 <3 ;* @@ Leilo: no weź, nie bądź taki skromny! ^.^ <3 <3 @@@ Leilo: ale Ty słodki kochanie jesteś <3 Edytowane 31 Października 2014 przez kubaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Pedzio nie dostanie admina ;x, niby jest 6 adminów ale nie widać ich , na ts tylko ja i papku jesteśmy codziennie po parę godzin a reszty nie widać ;x. Można mu dać szanse, skoro adminów wszystkich nie widać często:) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Bywa i tak ;d Jestem na tak często Cię widuje, aktywność, wiek. Ogarnie Edytowane 1 Listopada 2014 przez PaPkU 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki Bot 6 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Na tak często bywasz aktywny ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak najbardziej na TAK. Często Cię widuję, jeżeli spisuje się w roli admina na serwerze to ts'a morda też ogarnie, zwłaszcza, że miał już swojego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Pewnie, że tak. Bardzo często widywany, uptime na zdecydowany +. I do tego ogarniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 6 adminów na ts'ie... widze tylko 3 max reszty nie widać, jestem na Tak, aktywność, wiek, doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Na mnie proszę nie zrzucać bo codziennie jestem, ale to was nie ma ! Co do podania.... hmmmmm uważam, że powinni wyrzucić tych adminów których nie ma, albo jakoś coś zmienić, ale co do podania jestem na tak, bo leilo to taki fajny chodzący dziubek . ;DD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Jestem na Tak Siedzi kiedy ja jestem a tym samym widzę go często. Nie jest człowiekiem który szuka spiny. Miły, pomocny i co tu więcej chcieć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi