IdZiOl 0 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 1. Nick: IdZiOl`2. Imię:Dawid3. Wiek: 234. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/IdZiOl%60/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: a wiec tak nazywam sie Dawid mieszkam w Rudzie Śląskiej. gram na waszym serwie od niedawna zapoznałem sie już z paroma Adminami na serwie chciałbym zostać adminem na waszym serwie bo gdy na serwie gra ktoś na czitach to ktoś musi go zbanować postaram sie by na serwie panowała kultura 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:28360945 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: ciężko powiedzieć ponieważ pracuje na 3 zmiany jakie zawsze jakieś 2/3 godzinki dziennie sie znajdzie na CS'a 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:różnie jak tylko jest wolna chwila to siadam i gram 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: w CS'a gram jakieś 5/6 lat z przerwami 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak. Nawet miałem własny serwer ze znajomymi z osiedla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Widzę, że jesteś nowym użytkownikiem na forum, dlatego wyjaśnię Ci parę spraw: 1) Przed napisaniem podania zapoznaj się z wymaganiami. [link] 2) Raportowanie służy do powiadomienia moderatorów o złamanym regulaminie forum i ostrzeżenie danego gracza. Z pewnością, nie służy ono do reklamowania swojego postu: Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna - aktywność na forum. - aktywność na serwerze. Namawianie do wypowiedzi w podaniu skutkuje negatywnym rozpatrzeniem podania patrz dodany przeze mnie obrazek. Zgodnie z tymi punktami otrzymasz ode mnie głos negatywny oraz ostrzeżenie. Zamknięcie tematu zależy od Opiekuna serwera (Papku). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 To samo co kolega wyżej brak wymagań ! wielkie NIE Jest dużo adminów i to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jestem na NIE. Powód: -Konto dla podania. -Widziałem cie na serwerze pare razy, ale to za mało (często gram). -Jest na dużo i zawsze jak wejdziesz na serwer to jest nas przynajmniej 3. Pozdrawiam : SMILEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Mimo tego, że masz całkiem dobre imię to jestem na nie. Nabij aktywność na forum oraz serwie i spróbuj wtedy napisać kolejne podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victoria Kałuszyn 2 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 jestem na nie: brak wymagań zwieksz aktywnosc na forum itp. i bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Rekrutacja powinna byc już dawno zamknięta. Jest wystarczająca ilość adminów na daną porę dnia , jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Na nie: -aktywność na forum -aktywność na serwie - no i brak wymagań Ps. Papku zamknij rekrutację bo już dużo adminów.Zawsze jak wejdę to jest jakiś admin(no może przydałby się jakiś nocny typu :Kapol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Wymagania. NIE Ps. Właśnie trochę dużo już tych adminów no ale papka decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Jestem na nie. - ilość przegranych godzin = śmiechu warte.. - mało aktywny na forum Myśle też, że kolega wyżej - S}{aDoW - wszystko bardzo ładnie określił Edytowane 1 Listopada 2014 przez Weronikaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi