LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Siema żegnam się z wami wszystkimi ponieważ nie mam czasu na grę serwerownia bardzo fajna może wrócę za kilka tygodni miesięcy albo może i wcale ;p po prostu zero czasu poświecenia dla gry i wgl nie mam czasu dużo spędziłem na na ts gadając z administracją i też z graczami bardzo fajnie było i śmieszne Pozdrawiam Mivera i Jaskiera którzy ciągle mnie wyzywali od rudych Będzie mi was brakowało i Magika który mnie przyjął do administracji no ale zaczęła się szkoła lekko nie ma ;p no i to na tyle ode mnie Pozdrawiam Całą Administracje DR i wszystkich gracz Bayoooooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Szkoda.. mam nadzieję, że jednak jeszcze do Nas wrócisz Do zobaczenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 no siemanko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 3 Maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Papa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Nq :/ Wracaj do nas xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 No trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 I kogo od rudych bede wyzywał. Wracaj do nas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 3maj się ziomuś i wracaj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Co to szkoła robi z ludzmi ja tak tego nie zostawię kto idzie zrobić zamach ? :X a tak serio narazie :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 narson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Cześć Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi