Srubson 50 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Nick: $ruBsoN. Powód rezygnacji : Mam dosyć docinania mi i pisania , że : "wkur***sz mnie" itd. , dlatego na ten czas odchodzę , poza tym mam dosyć spraw na głowie , dużo nauki. Coś od siebie : Jeżeli trochę ochłonę , nadrobię zaległości w nauce to wrócę. Pozdrawiam. @edit Ej no tak szczerze , to sami wiecie , że nie odchodzę. Tylko na jakiś czasz rezygnuję z posady admina. Z tą nauką to przesadziłem Edytowane 1 Listopada 2014 przez Srubson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 3maj się ziomek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 3 maj się i abyś szybko do nas wrócił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Trzymaj się ziomuś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Szkoda, że jest tam u Was taka nieprzyjemna atmosfera Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 powodzenia w życiu. Wracaj szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 No narazie nie rezygnuj możesz przecież urlop wziąsc ale postanowiłeś jak postanowiłeś narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Narka, wróć szybko bo u Mnie z wbijaniem cięzko ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Szkoda, że jest tam u Was taka nieprzyjemna atmosfera Do zobaczenia! Wiekowo też jest inaczej niż u nas, nie ma się co dziwić że nerwy puszczają. Mało kto teraz 17-18+ gra na takich modach. Czekamy aż ochłoniesz i zawitasz do nas ponownie. Siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Miłej nauki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: OK Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi