Mistrzu JP 17 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 1. Nick:AmfetaminA2. Imię:Dawid3. Wiek: 214. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT*http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=AmfetaminA&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Siema jestem Dawid mam 21lat Mieszkam w okolicach Krakowa.Czesto przebywam na DD2 ,chcialbym pomoc na tym servie ze tak ujme "wypierdzielic pare botow " oczywiscie pomagac graczom co i tak robie nie chwalac sie. Czemu chce zostac adminem? poniewaz, zauwazylem ze z rana gra duzo botow i zadnego adma nie ma a ja bym ich obczail a po za tym Jestem Spoko Gosc 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Ile sie da chyba ze czasu nie mam11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: zawsze chyba ze cos robie ale 24h 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:hmm nie mam pojecia z przerwami 2lata 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie nigdy nie skladalem podan Od siebie jeszcze nie skladalem podan bo servy byly nudne a tu mysle zostac na dluzej. Dziekuje ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jestem na duże tak! takiemu nolajfowi trzeba dać szanse amx szybko ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Amfa???No jasne że tak: -aktywny na serwie(widziany prawie codziennie przeze mnie) -składka -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jestem na TAK, ale adminów to już jest mega dużo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Amfa masz ode mnie duże TAK czemu: +wiek +spamuje na U@ +AMX pomożemy szybko ogarniesz +spoko gość +no life zawsze go widze PS. Ja czasami z rana gram, więc bedzie nas dwóch. Do zobaczenia na serwie w poniedziałek Pozdrawiam : SMILEY Edytowane 1 Listopada 2014 przez UsmiechnijSieJakSMILEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jestem na tak, amxbans nie jest trudny do ogarnięcia , myślę że dasz sobie radę. Przede wszystkim masz u siebie duży plusik - masz dużą aktywność w grze ( proponuję nadrobić aktywność na forum ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Oczywiście, że jestem na Tak Aktywny na serwerze Staż na serwerze Doświadczenie jakieś tam jest Wiek Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 ODEMNIE DUZE TAK!! Gra bardzo czesto na servie nie raz gramy o 2giej w nocy 2vs2 ogarniety ,micro ma skladka na tak dobry wiek czego tu wiecej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Także jestem na TAK. Bardzo czesto na serwie Ogarniety Wiek Skladka Pzdr O.S.D.I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 JESTEM NA DUŻE TAK!! + nolife - non stop na serwie + składka + wiek amx ogarniesz szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jestem na nie, nie ogarnia. Hhaahahhaha, OCZYWIŚCIE ŻE TAK ! NOLIFE ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Tak -nolife -wiek -składka Tylko ogarnij trochę kulturę bo zauważyłem że nie za dobrze z tym u ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aYa 4 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 tak wiek skladka duzo gra ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi