No.1 31 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) 1.Twój Nick: No.1 2.Nick admina/gracza który zawinił: Patryk 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 9:45 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/search.php 6.Opis sytuacji:Chciałbym dodać że ma bana też na 350lvl'u za ss'y i na newdm za ss'y dlatego dostał aktywnego ode mnie Proszę uważać na tego gracza/ Bo ma zmienne ip i to już 3 serwer na który wszedł i ostrzegam resztę adminówpozdrawiam oraz dziękuje : No.1 @Arioch wpisz sobie tak jak napisałem : Patryk a znajdziesz ma dużo aktywnych Edytowane 1 Listopada 2014 przez No.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 6.Opis sytuacji:Chciałbym dodać że ma bana też na 350lvl'u za ss'y i na newdm za ss'y dlatego dostał aktywnego ode mnie Czegoś tu nie rozumiem... Piszesz skargę na gracza chociaż dałeś mu bana? I jak dajesz linki to nie do samego szukania w amx tylko do bana :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Nie tylko on jest taki, jest wielu innych graczy wchodzących na aktywnych, jesteś od tego żeby taką osobę banować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi