rapik 57 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam. Mam taki problem i już z góry mówię "Tak wpisuje dobrze hasło na 100%" Wpisuje dobrze setinfo _pw haslo i gdy wchodze na serwer pisze, że nie mogę wejść i podałem złe hasło pisałem w różnych formatach na różne sposoby i dalej nie mogę wejść reinstalowałem cs'a i nadal nic co jest nie tak pytanie w sumie chyba dla administracji może hasło mi zmienić albo nie wiem przestało działać te co miałem nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3ON!D4S 3 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) rapik mam ten sam problem .. w konsoli pisze Zle haslo! Kicked :"Nie mozesz wejsc na ten serwer..." Wpisz haslo i tak nie moge wejsc ;/ ehh .. poczekajmy na prosiaczka moze bedzie wiedzial co jest nie tak i sprawdzi wszystko w ftp .. Edytowane 1 Listopada 2014 przez L3ON!D4S 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapik 57 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 No to dobrze, ze nie jestem sam. Moze bład w serwie i hasla pozmienialo czy cos w users nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LiLekS Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Również tak mam , ale jak rano grałem to wszystko było ok . ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3ON!D4S 3 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Tak bylo okey ale po pewnej mapce nagle przy zmianie nie można już wejść Pewnie tylko adminom servera diablo sie tak stalo ! Ani Jeden admin nie wejdzie na server .. Dowiemy sie wszystkiego jak Prosiaczek bedzie .. Edytowane 1 Listopada 2014 przez L3ON!D4S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jak widzicie 07 zgłoś się został wyrzucony, pozmieniałem wam hasła będę potem w domu to dostaniecie hasła, a teraz nie mam jak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapik 57 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 no to ok sprawa wyjaśniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Hasła każdy admin na PW ma. Przepraszam, że musieliście tak długo czekac, ale jak więcie jest dziś święto, a to mi wypadło na szybkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi