o co chodzi? 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 1.Twój Nick:^O co chodzi w te karabiny?! 2.Nick admina/gracza który zawinił:Pomarancza 3.Admin/Gracz :POmarancza 4.Data i godzina:przed chwila 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): nie wiem gdzie sa demka 6.Opis sytuacji: Kurwa Pomarancza to jakis jebniety admin ide po pake zostalo mi 30 sek widze ja i ban no kurwa gosciu mnie rozpierdala [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Pomarancza [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Cele' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:40609219' [AMXBans] Twoje IP: '83.3.228.53' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 5 minut ci tylko dał, czy ty nie przesadzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o co chodzi? 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Widziałeś ta akcje? szedłem pół mapy po pakę pozabijałem ludzi widzę pakę i ban za nie wykonywanie celów a miałem jeszcze 30 sek kurwa nie ogarnięty jest ten admin.w ogóle admini są nie ogarnięci 1.4 min do końca rundy a on pisze CELE/PAKA no kurwa dajcie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie widziałem, ale ten typek też mnie czasami dobija.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o co chodzi? 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nic kurwa nie robia Ci admini(nie mówię o wszystkich) niektóry bawią sie na y@ porażkaCzekam na demko aby ss zrobic ale dopiero jest demko z godziny 5:12 a musi byc ok 15:45http://207375.hltv1.pukawka.pl/ na tej stronie musi sie pokazac ok. godzina 15.45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Rozumiem cb, ale trochę ogarnij wulgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 STARY nawet jesli admin popelnil blad to nie znaczy ze juz skarga. Stary dostales bana na 5min ogarnij sie.Mysle ze temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ale czemu bezkarnie ma to przejść dał nie słusznego bana i powinno zakończyć się to ostrzeżeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Bany do godziny nie podlegają skargom...Radzę przeczytac regulamin.A co do Cb O co chodzi to ogarnij sie bo warna dostaniesz za kulture. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 5 minut odczekac nie mogłeś? Chyba więcej czasu Ci zajęło pisanie skargi..../close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi