Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witajcie. Wracam ponownie na stanowisko opiekuna NDM. Chociaż i tak ciągle się tym serwerem zajmowałem nie mając rangi. Lecz teraz jestem tylko ja opiekunem, od dziś kierujecie do mnie wszelkie sprawy. Proszę o wyrozumiałośc i cierpliwośc, gdyż ja studiuje, teraz doszedł mi kolejny obowiązek. Jak wiecie 07 zglos się olewał ostatnio serwer, chociaż mówił, że nie ma czasu, ale jak dla mnie to była czysta olewka, bo skoro pisał podanie na moderatora + prośbę o dodanie nowego serwera pod jego opieką to przecież na to musiałby miec czas. Jak na razie jedynym opiekunem zostaje ja, gdyż na razie nie mam na prawdę nikogo wiarygodnego na te stanowisko. Pozdrawiam, proszę o cierpliwośc z realizacją usług itd. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 No i gitara Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Powrót na stare śmieci co nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Dawałeś sobie rade bez 07 to dasz i teraz. Wbijaj na serwer bo chce cie trochę pokarać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3ON!D4S 3 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 07 moim zdanie nic nie robil Moze i nawet lepiej ze juz go nie ma Powodzenia prosiaczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzik 6 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 stary nowy opiekun wrócił : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Czy w tej sytuacji mogę przyznać Ci "gratulację"? Szczególnie serwery typu DiabloMod silnie potrzebują opiekuna, który zna się na rzeczy. Dobrze, że teraz Ty nim jesteś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Gdyby nie to że tak naprawdę nie odszedłeś z opiekuna to bym cię powitał na nowym stanowisku xD Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Powodzenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Wyobrażam sobie ten rozkwit NDM, gratuluje xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeDe.* 2 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Powiem jedno NAJS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyJude07 6 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 świetna informacja, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ogłoszone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi