HARDWELL 425 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Na luzno... Jak myślicie czy dałoby radę zorganizować zjazd dla graczy/forumowiczów w 2015 roku? Mamy na serwerach duza ilosc osob z odpowiednim wiekiem i stazem. Czekam na wasze sugestie/pomysly. Edytowane 1 Listopada 2014 przez HARDWELL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 chciałem to szczerze zaproponować takie zjazdy To jest ciekawy pomysł bo wiele osób mogło by się poznać na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Moim zdaniem to nie wypali... Jest dużo osób które nie mają 18 lat, co za tym idzie prawa jazdy a są tu osoby z całej Polski xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Dokładnie tak ;d Wakacje są nasze xd Myślę że pomysł jest mistrzowski, jak najbardziej za ;3 Arioch :x, w 01 Lis 2014 - 20:01, powiedział: Moim zdaniem to nie wypali... Jest dużo osób które nie mają 18 lat, co za tym idzie prawa jazdy a są tu osoby z całej Polski xD Jak się chce to się da. Wypali jeżeli będziemy o tym wspominać. Edytowane 1 Listopada 2014 przez PaPkU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Prędzej takie spotkanie można by było zrobić na różnych "eventach' typu PGA i IEM, bo tam masz większą szansę że ktoś przyjdzie, aniżeli na takie spotkanie, więc jeżeli chcecie coś takiego "stworzyć" to radzę lepiej pomyśleć o PGA lub IEM (IEM będzie akurat na początku 2015). Nie mówię oczywiście o siedzeniu w tych halach, tylko wyjście gdzieś na miasto w tym czasie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jestem ZA ! wpadać do Szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Myślę, że spotkanie musiałoby być gdzieś w środku Polski, żeby wszyscy mieli jednakowo blisko/daleko Taki wypad na weekend to chyba nie problem dla nikogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 To może Kraków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Kraków raczej nie jest środkiem Polski xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Wawa xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 też jestem za wawa xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Wawy nie lubię. Dostanę tam wpierd*l bo jak zacznę krzyczeć "Cegła Warszawa to cegła i beton !" to mam wpierd*l w 100 procentach no może jak będą fani Polonii XD. Proponuje Bydgoszcz ! Edytowane 1 Listopada 2014 przez JamesRodriguez 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Olsztyn <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ja tam się dostosuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 To Bieszczady. :ghost: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ognisko gdzies zrobmy, na wsi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Nie nie tylko Bydgoszcz ewentualnie Manchester ale po stronie czerwonej bo w niebieskiej dostane też wpierd*l XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Hamesa problemy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 taaa, zróbmy spotkania w każdym mieście w którym mieszkamy łatwiej będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Popieram! Pierwszy Płońsk ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Nie Bydgoszcz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Pomysł - genialny. Wykonanie? Wolę nie myśleć. Nie wyobrażam sobie takiego spotkania bez wspólnej imprezy (wyjście do klubu/na miasto czy after w hotelu). Teraz pytanie czy ktoś z okolic Wawy ogarnie motel, pozałatwia rezerwacje, pomoże w dostaniu się na miejsce itp. Po 1. do tego potrzeben auto (odbiór z dworca itp), po drugie musi liczyć się z możliwością totalnej klapy itp. Jak załatwicie - spoko, jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 ^up- komplikujesz.. Jestem za ogarnięciem spotkania w wakacje w jakimś fajnym miejscu. Najlepiej sierpień. Mogą to być góry, mazury Zrobić taki wypad, wynająć pole namiotowe i hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jakby ktoś wybierał się na IEM w 2015 niech pisze, bo akurat będę się tam wybierał, zobaczyć jak to wygląda, itd. (jeżeli uda się załatwić kwestię hotelu w moim przypadku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczna 100 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 ^up- a taki wypad w wakacje by Cię nie interesował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi