m0n3 29 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 1.Twój Nick:bl0cked.2.Nick admina/gracza który zawinił:Chyba amfetamina3.Admin/Gracz :Ja jestem graczem a skarga leci na admina4.Data i godzina:23-00 2014-11-015.Dowody (demko/screeny/świadkowie):ja jestem swiadkiem 6.Opis sytuacji:Gram sb, karam botów na waszym serwie i nagle ban za resp tt bo 30sec. No was pojeb****? To chyba amfetamina mi dał bana , który nie wie gdzie jest resp. Byłem NA POCHYLNI ZA RESPEM. A TO NIE JEST RESP , WIĘC ZA KURDE BAN? Twój problem ze padłeś nie mój. Czas miałem a jeśli to jest resp to czm nie można tam nic kupić i nie respisz się tam? DZIĘKUJĘ ZA UB , KTÓRE ZARA POWINIENEM DOSTAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 To cię zaskoczę bo UB nie dostaniesz, skarga bez dowodów, a co do respa. Poszukaj gdzieś powinien być temat z ss'ami dokąd jest resp. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi