Ruskiee 31 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 A wiec tak mam problem z komputerem a dokladniej blue screen , a wiec jak wiecie to strasznie drazniacy blad. Wiec wychodzi na to ze musze sie pozeganac z wami na jakis czas az to naprawie. Pozdrawiam : -_-,3lu,Miko,smileya. Dzieki za gre mysle ze wroce najszybciej jak moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Spoko Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzmielu 0 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ale wróc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 A ruski nobie mnie nie pozdrowiłeś :C 3maj się i wracaj ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Szybkiej naprawy życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wymień dysk twardy (to jest najczęstszym powodem wyskakiwania Blue Screen'a) , a i jeszcze jedna sprawa.... Wracaj szybko bo na Zombi Modzie adminów trzeba od zaraz xD po tym jak Ehe zrobił sobie przerwę (nie widziałem go z 2 tygodnie) to jest jakaś masakra :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wymień dysk twardy (to jest najczęstszym powodem wyskakiwania Blue Screen'a) , a i jeszcze jedna sprawa.... Wracaj szybko bo na Zombi Modzie adminów trzeba od zaraz xD po tym jak Ehe zrobił sobie przerwę (nie widziałem go z 2 tygodnie) to jest jakaś masakra :X Z serii nie znam się ale poczytałem jakieś głupoty na google i się wypowiem. Najprościej zrobić reinstall systemu, godzinka i możesz grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Najczestszy powod blue screena to - dysk,plyta glowna i karta graficzna. WaFen jak masz pisac takie glupoty to nie pisz..reinstall w wiekszosci wypadkow nic nie daje. Cześć i wracaj szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Naprawiaj i wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Mam nowe wszystko wymienilem i dalej to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Piona ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Okej, rozumiem.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi