Ruskiee 31 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 A wiec tak mam problem z komputerem a dokladniej blue screen , a wiec jak wiecie to strasznie drazniacy blad. Wiec wychodzi na to ze musze sie pozeganac z wami na jakis czas az to naprawie. Pozdrawiam : -_-,3lu,Miko,smileya. Dzieki za gre mysle ze wroce najszybciej jak moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 2 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Spoko Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzmielu 0 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ale wróc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 A ruski nobie mnie nie pozdrowiłeś :C 3maj się i wracaj ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 255 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Szybkiej naprawy życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wymień dysk twardy (to jest najczęstszym powodem wyskakiwania Blue Screen'a) , a i jeszcze jedna sprawa.... Wracaj szybko bo na Zombi Modzie adminów trzeba od zaraz xD po tym jak Ehe zrobił sobie przerwę (nie widziałem go z 2 tygodnie) to jest jakaś masakra :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wymień dysk twardy (to jest najczęstszym powodem wyskakiwania Blue Screen'a) , a i jeszcze jedna sprawa.... Wracaj szybko bo na Zombi Modzie adminów trzeba od zaraz xD po tym jak Ehe zrobił sobie przerwę (nie widziałem go z 2 tygodnie) to jest jakaś masakra :X Z serii nie znam się ale poczytałem jakieś głupoty na google i się wypowiem. Najprościej zrobić reinstall systemu, godzinka i możesz grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Najczestszy powod blue screena to - dysk,plyta glowna i karta graficzna. WaFen jak masz pisac takie glupoty to nie pisz..reinstall w wiekszosci wypadkow nic nie daje. Cześć i wracaj szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Naprawiaj i wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Mam nowe wszystko wymienilem i dalej to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Piona ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Okej, rozumiem.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi