Senrox 869 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Witam mam taką propozycję, bo zauważyłem że niektórzy których podania zostały odrzucone (na modka) złożyli je znowu. To jest nie sprawiedliwe dla tych którzy czekają na rozpatrzenie ich podań. Czekamy od tygodnia, oni sobie złożą podani i dostaną rangę. To jest nie fair. Proszę oto aby ich podania zostały zamknięte i żeby podania można było składać dopiero wtedy kiedy rekrutacja zostanie otwarta na nowo albo co dopiero za 2 tygodnie od zamknięcia podania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pads. 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Powinni dostać warna za to, że nie mogą zrozumieć regulaminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Racja , fixer/lato/kali powinni zostać odrzuceni.Uprzedzam wasze pytanie , z Pawłem rozmawiałem i mówił że jak nadrobie aktywność (godziny) to mogę składać , bo jak złożyłem 1 raz to miałem 25;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 no i co z tego twoje także powinno zostać zamknięte bo to nie jest sprawiedliwe w stosunku do mnie, gope i madness'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pads. 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Senrox, dobrze mówisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skrillex Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Niech Paweł zdecyduje co i jak. Ja bym teraz dał warny i z dyni ale potem mogę miec problem xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna25 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Dla mnie również to nie jest sprawiedliwe. Inni czekają na ostateczną ocenę, a oni składają kolejne podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,810 Posted January 7, 2013 Root Share Posted January 7, 2013 CLOSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts