Senrox 869 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam mam taką propozycję, bo zauważyłem że niektórzy których podania zostały odrzucone (na modka) złożyli je znowu. To jest nie sprawiedliwe dla tych którzy czekają na rozpatrzenie ich podań. Czekamy od tygodnia, oni sobie złożą podani i dostaną rangę. To jest nie fair. Proszę oto aby ich podania zostały zamknięte i żeby podania można było składać dopiero wtedy kiedy rekrutacja zostanie otwarta na nowo albo co dopiero za 2 tygodnie od zamknięcia podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Powinni dostać warna za to, że nie mogą zrozumieć regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Racja , fixer/lato/kali powinni zostać odrzuceni.Uprzedzam wasze pytanie , z Pawłem rozmawiałem i mówił że jak nadrobie aktywność (godziny) to mogę składać , bo jak złożyłem 1 raz to miałem 25;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 no i co z tego twoje także powinno zostać zamknięte bo to nie jest sprawiedliwe w stosunku do mnie, gope i madness'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Senrox, dobrze mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Niech Paweł zdecyduje co i jak. Ja bym teraz dał warny i z dyni ale potem mogę miec problem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dla mnie również to nie jest sprawiedliwe. Inni czekają na ostateczną ocenę, a oni składają kolejne podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi