M3ntor 50 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Nick: M3ntor Powód rezygnacji: Powodem mojej rezygnacji jest fakt że kończę zabawę z Counter-Strike 1.6. Coś od siebie: Chcę podziękować za wspólną gre na serwerze FFA CS-CLASSIC. Pozdrówki dla Karola ("-_-") , Shadowa, Hajdzika, RewoXa, Miszejli, POLACZKA, Kitola oraz dla wszystkich osób z którymi miałem przyjemność zagrać TRZYMAJCIE SIĘ MOCNO ! @EDIT !! MIXY NADAL AKTUALNE !!!! Edytowane 2 Listopada 2014 przez M3ntor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 JEST JEST JEST robię imprezę wpadać wszyscy mają zapro i to wszyscy będzie wszystko bawmy się XD. A dobra a tek serio powiem tak mimo że nasze relację są jakie są to trochę szkoda że odchodzisz bo dbałeś o serwer nawet najdrobniejszych szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wielka szkoda, bo długo u Nas wcale nie byłeś.. Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze wejdziesz na stare śmieci by pograć w Naszym towarzystwie Powodzenia w cs:go Admin zostanie odebrany za parę godzin (jak będę miał dostęp do komputera). Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Mentoh, kogo ja teraz będę wkurzał ? xd Mam nadzieję, że jeszcze razem zagramy. Dzięki za pozdro i trzymaj się mordo Powodzonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: 3maj sie:)//Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi