maska_kelso 3 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 .Twój Nick: KelsO .Nick admina/gracza który zawinił: Ricooo .Admin/Gracz : Ricooo .Data i godzina: 2014.11.05 20:19 .Dowody (demko/screeny/świadkowie): Jepetto .Opis sytuacji: Ricoo jest adminem dzisiaj zmienia mapy wciaz na ta sama jak by nie bylo inej fy_pool_day jeszcze do tego nie pyta nikogo czy zmienic mape nie robi vote mialem fajny perk to mi napisal ze nie mamy szans a co mnie to obchodzi place za gre i gram to wziol i zmienil mape jak on ma fajny perk to nie zwraca uwagi ze ludzie chca zmiany ze pisza rtv dzisiaj sa lagi i to fest a on daje mala mape gdzie jak zaczynasz to nie wiesz od kogo dostajesz i skad X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Też zauważyłem że Ricooo czasami nadużywa admina,lagi wynikają z ataków na hosting pukawki,proponowałbym zamieścić jakąś notkę na ten temat by gracze wiedzieli co jest grane a nie rezygnowali z serwera bo laguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/25983-problem-z-serwerami/ tu macie temat o serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Również byłem świadkiem podobnego zachowania oskarżonego Admina. Tylko że to było jeszcze przed awarią Pukawki. Była sobie mapa (któraś wersja office), wbija na serwer Ricooo i nagle ni stąd ni z owąd zmiana mapy na wioche bez vote. Pisałem na u@ wtedy do Ricooo, że skarżył się na los ami a teraz sam tak robi... chore jest takie postępowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ricooo i tak stracił admina. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi