SASU 430 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Taka sytuacja, ban jest już trochę stary bo z 24 września. Chodzi o to że wchodząc na serwer DeathRun dostałem ( tzn. nie ja tylko Masz Zajawke Na Trawke ) bana za czitowanie, tamten nick dostał go od Admina Miko na serwie OnlyDD2 ? pewnie miał to samo ip i ja teraz na tym cierpie bo nie mogę wejść na dr xd z tamtym nickiem nie miałem nigdy do czynienia, tak samo jak z serwerem onlydd2. Nie mam ss'ów bo nie były mi robione. Sprawdzałem na moje konto banów i tego bana tam nie mam. Jeśli jakoś da mi sie pomóc to błagam Nick: SasquatchLink do SSów: BrakWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMX BANS] You are banned from this Serwer! [AMX BANS] You are permanently banned. [AMX BANS] Banned Nickname : * Masz Zajawke Na Trawke * [AMX BANS] Reason : Czitowanie [AMX BANS] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMX BANS] Your SteamID : 'STEAM_2 : 0 : 787808286'Serwer: #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy]Link do bana: Brak, nie mogę go znaleźć chyba już nie istnieje ale mam to : Nick: * Masz zajawke na trawke * SteamID: STEAM_2:0:787808286 SteamCommunity ID: 76561199535882300 Adres IP: Ukryty Typ Bana: SteamID Powód Bana: Czitowanie Wykonano: 2014-09-24 Długość Bana: Na zawsze Wygasa: Nie określono Zbanowny przez: Miko Zbanowany na: #8 Cs-Classic.pl [Only DD2]@pukawka.pl (de_dust2) Wszystkie wygasłe bany: 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Zajawka ma 5 banów aktywnych, nie jednego z DD2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgadza się, ale co mnie obchodzą tamte bany ? nie ja je dostałem, nie jest to mój nick. Ten ostatni ban Zajawki jest tym przez którego ja nie mogę teraz wejść na DR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ale Twoje IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 No przecież wiem że moje ip to co mam wkleić resztę tamtych banów ? parodia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi