Bajland00 0 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) siema nie wiedzialem gdzie to napisac to dalem tu. mam taki maly problem a mianowicie kupilem vipa 2-3 dni temu id alej go nie mam ;/ wiem prosze o szybka pomoc Edytowane 6 Listopada 2014 przez Bajland00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 wpisujesz tak : setinfo _pw "HASŁO" hasło musi być takie samo jak podałeś podczas kupienia Vip-a powinno pomuc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajland00 0 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 lipa nie dziala moze mi ktos napisac krok po kroku jak to dziala trzeba sie jakos w grze rejestrowac czy cos? i jaki nick mam wpisac przy wypelnianiu teg czegos na vipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 napisałem Ci hasło musie być wpisane w cudzysłowiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 musisz pamiętać o odstępach setinfo _pw "twoje haslo"czyli wpisując musisz pamiętać : setinfo<spacja>_pw<spacja>"twoje hasło" zatwierdzasz " enter " i musi działać, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Wpisujesz w KONSOLI : setinfo _pw "twoje hasło" i klikasz enter musi działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 kolega chyba zakupił źle vipa wydaje mi się,że tak : STEAM_ID:...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Wpisz sobie do configu to co koledzy napisali wyzej, bo inaczej bedziesz musial wklepywac co gre i pamietaj o ustawieniu "tylko do odczytu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajland00 0 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 no fajnie zrobilem tak i lipa nic nie dziala a jak chce zapytac (opcja przed zakupem vipa) o vipa to zawsze jest niedostepny ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Jeżeli kupiłeś na STEAM ID, powinieneś to zrobić następująco : STEAM_2:0:943092586 Jak wpisałeś STEAM_2:0:943092586 to działał on nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajland00 0 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 no ale ja nie mam steam dalem na nick i nie korbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 To ja już nie, wiem czemu ci nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajland00 0 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) kupilem vipa wpisalem "setinfo _pw "twoje hasło" i lipa dalej nie mam menu vipa w grze ;/ Edytowane 8 Listopada 2014 przez Bajland00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 przed setinfo nie powinno być cudzysłowia ( " ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajland00 0 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 ja wiem tylko na poczatku chcialem dac cala komende w "" ale sie rozmyslilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Aaa spoko, bo ja nie wiem co się mogło stać zwykle wpisujesz setinfo _pw "HASŁO" czekasz jedną mapę i masz vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 8 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Sprawy tego typu można załatwić ze mną na PW/GG Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi