4Evers 1 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Nick: >>JakSie3Macie<< Imię: Paweł Wiek: 15lat Znajomość Amx (średnie,dobre,bardzo dobre)ewentualnie (0/10): (8/10) Mikrofon (tak/nie):Tak Składka (tak/nie): Tak Link do swojego GT**: www.gametracker.com/server_info/193.33.176.93:27015/ Opisz siebie oraz czemu ty masz zostać adminem: Nazywam się Paweł mam 15lat mieszkam w Wejherowie lubię grać w piłkę nożną oraz trochę ćwiczyłem w siatkówke. A adminem byłem już wiele razy i myślę że się do tego nadam. Czy posiadasz Steam?(Jeśli tak to podaj STEAM_ID): Niestety nie posiadam Steama ale z dniem na dzień to się zmieni. Ile czasu możesz poświęcić na serverze?: 4h dziennie. W jakich godzinach grasz(Dni robocze,weekend): To różnie bywa. Staż w grze Conter-Strike 1.6: 5lat. Czy byłeś już adminem?(nie podajemy linków): Tak byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Zły link do gt chyba.. W podaniu do UBT sporo błędów ortograficznych... Grasz 5 lat i nie masz steam? Kup steama, popracuj nad orto i złóż podanie za tydzień/dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Prawidłowy gametracker: http://www.gametracker.com/player/%3E%3EJakSie3Macie%3C%3C/193.33.176.93:27015/ - Wiek - Kup steam - Odpracuj warna - Popraw aktywność na forum - W jakich godzinach grasz(Dni robocze,weekend): To różnie bywa. To nie jest odpowiedź. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi