Srubson 50 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Wiek : 15 lat Ilość spędzonego czasu na forum (w godzinach)? : 96 h Doświadczenie w podobnym stanowisku : Brak , ale szybko się uczę. Dział który najbardziej ci odpowiada : Gry to coś więcej Dlaczego akurat Ty? : Jak na mój wiek znam dość dobrze ortografię , lubie opisywać rozmaite gry,filmy , ale przede wszystkim posiadam dużo czasu. Wydaje mi się , że jestem dość znany na forum ( z tych dobrych stron ). Co chciałbyś wnieść jako Redaktor? : Zauważyłem , że w dziale : "Gry to coś więcej" mało się dzieje. Chciałbym rozruszać ten dział , więcej udzielać się w życiu forum i poznać wiele miłych użytkowników naszej wspaniałej serwerowni. @S}{aDoW Dziękuje za szczerość , będę wiedział w przyszłości. Edytowane 7 Listopada 2014 przez Srubson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaFen 105 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Pewnie, że na tak. Ogarnięty, spełnione wymagania. Chętnie poczytałbym jakieś topicki o grach, byleby na PC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Wielka szkoda, że użytkownicy, którzy starają się o rangę nie pokazują już swoich możliwości, bo co jak co.. ale temat z grą mogłeś jakiś stworzyć (nie wspomnę o wywiadach, bo to inna bajka ). Brakuje redaktorów do tego działu. Myślę, że można dać Srubsonowi szansę jeżeli faktycznie tak mu zależy (96h na forum to nie 144 ). Na tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Jestem za okresem próbnym, jesteś już z nami trochę, ale to mało. Edytowane 8 Listopada 2014 przez PaPkU 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jestem na tak, przyda się ktoś do tego działu. Poza tym używa polskich znaków za co ma duży plusik u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 8 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi