MusK 21 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Imię: Kacper Wiek: W tym roku kończę 17 Staż na forum: od 10 listopada Doświadczenie w moderowaniu: Miałem moderatora na 1 forum w skali od 1/10 oceniam się na 6-7/10 Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Sporo czasu w weekend około 4-5h a w tygodniu około 2-3h Dlaczego właśnie Ty: Jestem osobą, która twardo dąży do celu i we wszystkim stara się spełniać. Będę starał robić się to co każdy moderator, czyli zamykanie tematów i nie pozwolić na za duży spam. Swoje nabyte doświadczenie staram się wykorzystywać a więc z każdym dniem będę lepszy. 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) - Nie mam żadnego 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) - Mam skończone 16 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) - Mam około 65 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) - Mam około 32h (i z każdym dniem rośnie) 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) -Oczywiście 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) - Polski jest moim ojczystym językiem, staram się go przestrzegać i na razie wychodzi mi to dobrze ;] 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) - Na forum jestem od około 2 miesięcy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDn3sS 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 JA jestem na TAK +wiek +przekonujące dlaczego ja +brak warnów +ogarnięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 za mało aktywny jak narazie na nie : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna25 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Jestem na tak. Jest aktywny ostatnio, wiek no i doświadczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Niestety na nie ;(Jesteś mało aktywny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Niestety, ale tym razem jestem na nie. Mało co udzielasz się na forum, jesteś taką szarą myszką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Na nieMało się udzielaszMało aktywny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Na tak ogarnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
`SkiLL'eD ;** 0 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Dam szanse chlopakowi , na tak :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,969 Posted January 6, 2013 Root Share Posted January 6, 2013 Na Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts