MusK 21 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Imię: Kacper Wiek: W tym roku kończę 17 Staż na forum: od 10 listopada Doświadczenie w moderowaniu: Miałem moderatora na 1 forum w skali od 1/10 oceniam się na 6-7/10 Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Sporo czasu w weekend około 4-5h a w tygodniu około 2-3h Dlaczego właśnie Ty: Jestem osobą, która twardo dąży do celu i we wszystkim stara się spełniać. Będę starał robić się to co każdy moderator, czyli zamykanie tematów i nie pozwolić na za duży spam. Swoje nabyte doświadczenie staram się wykorzystywać a więc z każdym dniem będę lepszy. 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) - Nie mam żadnego 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) - Mam skończone 16 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) - Mam około 65 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) - Mam około 32h (i z każdym dniem rośnie) 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) -Oczywiście 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) - Polski jest moim ojczystym językiem, staram się go przestrzegać i na razie wychodzi mi to dobrze ;] 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) - Na forum jestem od około 2 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 JA jestem na TAK +wiek +przekonujące dlaczego ja +brak warnów +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 za mało aktywny jak narazie na nie : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jestem na tak. Jest aktywny ostatnio, wiek no i doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Niestety na nie ;(Jesteś mało aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Niestety, ale tym razem jestem na nie. Mało co udzielasz się na forum, jesteś taką szarą myszką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Na nieMało się udzielaszMało aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Na tak ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`SkiLL'eD ;** 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dam szanse chlopakowi , na tak :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi