4Evers 1 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Nick: >>JakSie3Macie<< imię: Paweł Wiek: 16lat Znajomość Amx(średnie,dobre,bardzo dobre)ewentualnie(0/10): dobre. Mikrofon(Tak/Nie): Tak. Składka(Tak/nie): Tak. Link do swojego GT**: www.gametracker.com/player/>>JakSie3Macie<</193.33.176.93:27015/ opisz siebie oraz napisz dlaczego akurat ty masz zostać adminem**: Witam nazywam się Paweł mam 16lat i mieszkam w Wejherowie chciałbym zostać adminem bo znam się na tej branży. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID: Nie mam Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 3h W jakich godzinach grasz?(Dni robocze. weekend)**: od poniedziałku do piątku od 11-21 a w weekendy to 7-21. Staż w grze Conter Strike 1.6: 5 lat. Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków): Tak byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Podanie raz na tydzień, brak steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Składasz podania wszędzie i masz kilka warnów. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/26086-podanie-4evers/?view=findpost&p=157821 http://forum.cs-classic.pl/topic/26020-ubteam-4evers-jak-nie-to-nie/?view=findpost&p=157344 Szybko dojrzewasz? 15 lat, a tutaj 16 czyżby kłamstewko ? Na nie, składasz podanie wszędzie gdzie możliwe, nie znasz regulaminu serwa jak i forum. +Dochodzi podanie co tydzień ale to regulamin forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No.1 31 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Lubię cię ale niestety jestem na nieUwagi wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jestem na wielkie NIE Nie nadajesz się, skoro nie możesz poczekać. Admin musi być cierpliwy. Jesteś nachalny, piszesz bezsensowne skargi. Wypisujesz głupoty na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Na nie , składasz podania gdzie popadnie , mało przekonujące podanie , masz warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi